teduhan rindu

...menumpang teduh, melepas rindu...

About Label

Dalam blog ni, ada beberapa label, untuk mengklasifikasikan setiap catatan. Jadi di bawah ini ada penerangan untuk setiap label sebagai panduan kepada penulis blog ini sendiri. Kalau orang lain nak jadikan panduan juga, terpulang.

aku - catatan di bawah label ini menggambarkan perihal penulis, kadang kala perkongsian peribadi dengan penulisan secara santai sebagai simbolik perkongsian hati ke hati. Erk?

borak kosong - catatan di bawah label ini selalunya kurang pengisian dan berdasarkan pengalaman. Gaya bahasa bergantung kepada teknik penceritaan.

Fikir Sejenak - catatan di bawah label ini lebih kepada apa yang difikir, terfikir dan segala macam yang berkaitan fikiran dan selalunya mengajak untuk berfikir supaya akal fikiran terus terfikir dan memikir tetapi tidak sampai tahap pemikir yang tinggi.

Karya Seni - catatan di bawah label ini berkaitan dengan dunia seni, karya seni sama ada daripada sebarang penggiat seni atau penulis sendiri, dan seni ini tidak terbatas pada lakonan, nyanyian, dan penulisan sastera budaya.

Perjuangan dan Palestin - catatan di bawah label ini berkaitan dengan perjuangan di Malaysia dan pastinya dunia Palestin yang saban hari terus terseksa. Ayuh sama-sama bina kesedaran agar isu ini tidak menjadi isu bermusim.

Ragam Manusia - catatan di bawah label ini berkaitan dengan manusia dan tingkah laku perihal perangai, tindak tanduk manusia dengan menjadikan manusia lain sebagai cermin diri untuk pengukuhan dan pengayaan kendiri.

link panass - catatan di bawah label ini menampilkan sebarang link untuk perkongsian dan tentunya sebagai peringatan buat penulis sendiri. Juga sebagai menambahkan bilangan catatan di blog ini.


Moga kita diredhai Allah. Amin.